Over

Wie?

Mijn naam is Cleody van der Eijk, oprichtster van Fun Functional Fit.cleody800x600

In 2014 heb ik mijn droom uit laten komen door mijn passie achterna tegaan en FFF op te richten. Het bewegen, coachen en motiveren van mensen is wat ik het liefst doe. Het is heerlijk om buiten te trainen! Omdat ik apenkooien de leukste sport vind, is het geweldig om sportlessen te kunnen geven met een uitdagend, vernieuwend en verfrissend karakter. Bewegen en trainen op een manier die leuk en functioneel is staan bij mij voorop.

In mijn trainingen worden kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en spel met elkaar gecombineerd. We maken gebruik van de omgeving en het eigen lichaamsgewicht. Rennen in het park, hangen in een boom of tijgeren door het gras. Alles is mogelijk binnen jou kunnen. Niet meer binnen in een zaal, maar de frisse buitenlucht in met een gezellige groep mensen. En met een voldaan gevoel naar huis, omdat je meer kon dan je dacht. Ik help mensen af te komen van wat ze niet willen en ik leer mensen effectiever te werk te gaan.

Naast de groepslessen, geef ik ook met veel plezier personal training. Tijdens deze trainingen kan ik mijn programma helemaal afstemmen op jouw persoonlijke doel. Ook geef ik trainingen bij bedrijven en ben ik beschikbaar voor bedrijfsuitjes ( denk aan een uitdagende bootcamp met je collega’s!)

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust! Ik ben te bereiken via de contact pagina op deze website.

Sportieve groet,

Cleody

Opleidingen:

  • Gecertificeerd THE GLADIATOR KIDS WORKOUTS instructeur (Train the Trainers)
  • Gecertificeerd BOOTCAMP instructeur (Train the Trainers)
  • Diploma BEWEGINGSRECREATIE en Lerarenopleiding Frans tweedegraads aan KaHo Sint-Lieven te Sint-Niklaas, België.
  • Gecertificeerd FIGHT instructeur ( Train the Trainers)
  • Snowboard instructeur (Expert in Actie)