OUTDOOR APENKOOIEN!?

Helaas zijn wij gestopt met apenkooien.
Wil je toch apenkooien? Probeer dan apenkooigym.nl of www.apenkooidelucs.nl. Zij geven ook super toffe lessen!

OUTDOOR APENKOOIEN!? Apenkooien maar dan buiten! Om de drie weken een andere locatie… Te gekke sportieve/spellen waarin gebruik wordt gemaakt van de omgeving. Wicked tag games, tag rugby, ultimate frisbee, slagbal, trefbal, verschillende voetbal varianten, ultimate verstoppertje …

Wij bij Fun Functional Fit denken dat je nooit te oud bent om te sporten of om te spelen. Daarom starten wij in april met FFF ‘Outdoor Apenkooien’! Het concept waarbij je elke maandag een uur lang jezelf buiten mag uitleven. Kom alleen, met vrienden of met familieleden; ga de uitdaging aan!

Elke maandagavond is er de mogelijkheid om een uur lang te spelen en te sporten. Voor aap of primaat en alle niveaus, want voor iedereen weet FFF de juiste uitdaging te creëren. Ideaal om jezelf eens uit te dagen of samen met je sportmaatje voor als jullie eens wat anders willen dan samen aan de apparaten hangen. Want wat is er nou leuker dan trefballen of het klimrek in?

Elke week kun je een uur lang met ons samen sporten in de frisse buitenlucht. Het programma zal wisselen per keer.

Kom dus gerust een keer langs om te kijken of jij het kind in jezelf nog kunt vinden! SCHRIJF JE NU IN

 

FACTS:

FACTS: Kick off: 3 september 2018/ 1 oktober 2018
Dagen: Maandag
Tijd: 20:00
Locatie: Leiden, Ankerpark

TARIEVEN:
Proefaap €5
Onbeperkt slingeren €6 per les (4 weken totaal € 24)

Wil je een te gek vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Kom ook outdoor apenkooien! Neem contact met me op dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.Wil je een te gek vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Kom ook outdoor apenkooien! Neem contact met me op dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.