Apenkooien voor groepen en bedrijven

Helaas zijn wij gestopt met apenkooien.
Wil je toch apenkooien? Probeer dan apenkooigym.nl of www.apenkooidelucs.nl. Zij geven ook super toffe lessen!


“Apenkooi bedrijfsuitje of teambuilding.”

Door middel van apenkooien geef je jouw medewerkers de kans om op een ongedwongen manier kennis met een andere kant van elkaar te maken en wordt er op een speelse manier aan het samenhorigheidsgevoel gewerkt.  Na uitleg van de spelregels worden de deelnemers uitgedaagd om te kijken of zij het kind in zichzelf nog kunnen vinden. Even lekker lachen met elkaar en bewegen zoals we dat vroeger deden.

Weet je nog? Toen je door de gymzaal rende met je klasgenoten?
Op de grote mat, in de touwen, aan de ringen? Herbeleeft het!

Vergeet de tijd. Beleef plezier ook met die collega waar je niet zo goed mee kan opschieten en zie het na een potje apenkooien of trefbal weer wat rooskleuriger

Apenkooi vrijgezellen feest?!

Gaat er iemand trouwen? En wil je even lekker lachen en actief bezig zijn? Kom apenkooien! Bij apenkooien kiest iedereen zijn eigen uitdaging! Wordt de vrijgezel Koning, Koningin of slachtoffer van zijn of haar vrienden?

Studenten apenkooi party

Lekker met je dispuut of studievereniging komen slingeren?! Dat kan. Wil jij je Batmanpak aan trekken?! Dat kan. Wil jij trefballen? Dat kan. Wil jij je team vrij tikken met de gouden gans? Dat kan.

Familie feest.

Wil jij eens iets anders als met je familie in een kring zitten en taart eten? Kom in beweging en jaag achter die gekke oom aan. Tackle je neven en nichten. Werk samen met je tante terwijl oma de score bijhoud en misschien ook wel meedoet.

Weet je niet onder welke groep je valt? Of heb je een ander idee? Neem dan gerust contact met ons op en we zullen samen gaan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We horen het graag.

Kosten:

Bij 10 personen € 30,25 p.p
Bij 15  personen € 20,16 p.p
Bij 20 personen € 15,12 p.p
Bij 25 personen € 12,10 p.p
Bij 30 personen € 10,08 p.p

Kan jij ook niet wachten? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.